Escola Can Llong

Cs reclama a la Generalitat que “compleixi el compromís” amb l’escola Virolet

Ciutadans reclama a la Generalitat que compleixi els seus acords i que construeixi l’escola Virolet i l’IES Arraona a Can Llong. La formació taronja denuncia que els alumnes segueixen en barracons i que les obres van amb retard.

El partit taronja retreu a la Generalitat que no s’estigui complint el calendari per acabar amb els barracons de l’escola Virolet, amb la construcció de l’escola, i que tampoc hagi avançat el projecte de l’institut Can Llong. La diputada sabadellenca Laura Vílchez insisteix en la necessitat que els dos centres “es construeixin el més aviat possible”.

Aquest dilluns Vílchez ha entrat una pregunta al registre del Parlament per conèixer en quin punt està la licitació de les obres, el calendari i el pressupost adjudicat. La Generalitat va anunciar que les obres es licitarien la passada tardor, però no s’estan complint els terminis (més info: ‘Incertesa en el calendari de construcció dels edificis educatius a Can Llong‘).

L’Ajuntament hauria de pressionar la Generalitat

Tant Vílchez com el portaveu del grup municipal de Ciutadans, José Luis Fernández, coincideixen que l’ajuntament de Sabadell hauria de “pressionar a la Generalitat per a aconseguir una solució urgent”. Vílchez i Fernández asseguren que “és prioritari” acabar amb els barracons de l’escola Virolet i dotar el barri d’un institut.

Foto portada: L’escola Virolet, al costat del parc d’Odessa. Autora: Dihör.