Giménez, Serrano i Gesa. Autor: A. Pujadas.

Daniel Serrano (PP): “Sabadell té un govern amb integrants estrafolaris”

El president del Partit Popular (PP) a la província de Barcelona, Daniel Serrano, critica l’actitud del govern local de Sabadell i assegura que no hi haurà referèndum l’1 d’octubre. En la mateixa línia, Esteban Gesa anuncia una moció per impedir la votació.

El màxim responsable del PP a la província, Daniel Serrano, i la secretària general, Elisabeth Giménez, han donat suport aquest matí al portaveu municipal Esteban Gesa en la defensa de la unitat d’Espanya.

Serrano ha assegurat que veu amb preocupació les actuacions del govern sabadellenc, que assegura que està més ocupat de fer “polítiques sectàries, divisòries, trasnochadas, més pròpies de l’anterior a l’any 1989 de la caiguda del mur de Berlín, que de segle XXI”.

La situació de Sabadell lamentablement forma part de la trista realitat que ens estem trobant en els ajuntaments d’algunes de les principals ciutats de la província de Barcelona, formats per governs amb integrants estrafolaris”, assegura Daniel Serrano.

Des del Partit Popular, el president provincial assegura que el referèndum no es farà perquè és “il·legal” i, en cas de fer-se, hi hauria de participar tota la ciutadania espanyola. Serrano ha explicat que si s’aprova la llei que habiliti el referèndum, immediatament el seu partit presentarà un recurs al Tribunal Constitucional.

Gesa es planteja denunciar l’Ajuntament

En el ple del mes de juliol, previst pel dijous 27, el Partit Popular portarà una moció per demanar a l’ajuntament de Sabadell que actuï “dintre de la llei, i que no faciliti ningun tipus de mitjans municipals per a celebrar aquest referèndum il·legal”. Gesa assegura que si no s’aprova la moció, l’endemà mateix denunciarà l’Ajuntament “al jutjat corresponent”.

Foto portada: Giménez, Serrano i Gesa. Autor: A. Pujadas.