Foto portada: els antiavalots, amb l'exalcalde Juli Fernàndez, a terra. Foto: @julifernandez via Twitter.

El jutge arxiva les denúncies per la càrrega policial a l’escola Nostra Llar l’1-O

El titular d’instrucció número 2 de Sabadell ha declarat sobresegudes les denúncies fetes per lesions i per l’entrada dels antiavalots de la Policia Nacional a l’escola Nostra Llar de Sabadell l’1 d’octubre.

Així ho va assegurar l’exalcalde de la ciutat, Juli Fernàndez (ERC), que va resultar agredit en aquesta intervenció policial i que ha dit que aquesta setmana ha rebut la decisió del jutge.

Diu que no s’ha pogut identificar les persones que van fer les càrregues”, ha comentat Fernàndez en un acte de campanya a les portes de l’escola on la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, havia de votar el dia del referèndum.

Fernàndez ha explicat que la setmana passada diversos ciutadans que van denunciar les agressions rebudes per part d’agents de la policia espanyola l’1 d’octubre van saber que el jutge ha sobresegut aquestes demandes “perquè no s’ha pogut identificar les persones que van fer la càrrega”. L’actual portaveu municipal d’ERC afirma que el magistrat els ha ofert fer una nova reclamació tot prevenint-los que serà “inútil”.

Foto portada: els antiavalots, amb l’exalcalde Juli Fernàndez, a terra. Foto: @julifernandez via Twitter.