El portaveu popular al Senat insisteix: el PP és el vot útil

El portaveu del PP al Senat, José Manuel Barreiro, demana el vot pels populars en les eleccions d’aquest dijous per aturar l’independentisme. Els populars sostenen que només ells poden fer “retornar la normalitat”, com han començat a fer aplicant l’article 155.

Barreiro qualifica el 155 com un “mecanisme de defensa de l’estat de dret per garantir la convivència que s’havia trencat”. Els populars creuen que no hi havia cap precedent a l’Europa occident d’un govern que “se saltés i incomplís la llei”.

El 155 ve a garantir l’autogovern a Catalunya, perquè estava segrestat. No es complia la llei, i es va emmordassar el propi Parlament català els dies 6 i 7 de setembre”.

El dirigent gallec creu que el 155 ha començat a servir per “recuperar la legalitat”.

Rajoy ho ha fet, amb el suport de tots els països europeus; hem comprovat com en poc més d’un mes les institucions catalanes funcionen amb total i absoluta normalitat: les subvencions es donen, s’han convocat milers de places educatives i tot funciona dins de la llei”.

En aquest sentit, Barreiro creu que el PP és garantia de “vot útil”: “un no vot al PP pot acabar sent un vot a la CUP”.

Gesa: “Ciuró ha quedat per vomitar mentides”

El portaveu del PP a Sabadell, Esteban Gesa, ha acusat la diputada del PDeCat al Congrés de “vomitar mentides” aquest dimarts des de Ràdio Sabadell. “Si no està contenta al Congrés, ho té molt senzill: que deixi la seva acta, com va dir Rufián en el seu moment i tampoc ha fet. Ciuró només ha quedat per vomitar verí i fer botifarres als diputats”. Gesa recorda així el gest de la diputada sabadellenca al seu homòleg de Ciutadans Toni Cantó (més info: ‘Botifarra de Ciuró a Cantó‘).

Foto portada: Barreiro, aquest dimarts a Ca n’Oriac. Autor: David B.