Foto portada: dirigents del PP, amb el president provincial el segon per la dreta. Autor: J.d.A.

El president provincial del PP: “el 155 s’aplicarà en tota la seva extensió”

L’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola no té marxa enrere, segons el que ha assegurat aquest tarda el president provincipal del PP, Daniel Serrano, en declaracions als mitjans abans d’una trobada amb militants.

El president provincipal del Partit Popular, Daniel Serrano, assegura que l’article 155 de la Constitució “s’aplicarà” malgrat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pugui aplicar una “nova martingala de triler”. Manté que el temps de convocar eleccions autonòmiques ja ha passat:

Artur Mas ens volia portar a Ítaca i el seu relleu Puigdemont hem vist que ens portava al precipici, així que el govern central ha hagut d’actuar per recuperar l’autogovern, segrestat des dels infaustos plens del Parlament del 6 i 7 de setembre”, ha assegurat Serrano.

Ara, passi el que passi i segons el seu relat, ja no hi ha marxa enrere al 155, que “s’aplicarà en tota la seva extensió”. Tot i així, el dirigent popular assegura que la ciutadania ha d’estar tranquil·la, ja que es fa, segons diu, per recuperar l’autogovern. Serrano no dubta que serà aplicable, i ha negat que s’hagi optat per una versió dura del 155. “Auguro un negre futur judicial per a Puigdemont”, ha seguit. Així mateix, ha criticat que el president no comparegui finalment al Senat: “s’amaga darrera de la massa separatista”, tot definint-lo com a “covard”.

Gesa, contra el canvi d’hora del ple

Per la seva part, el portaveu popular a l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, ha criticat el canvi d’horari del ple municipal: “és demencial que l’Ajuntament s’agenolli al que marca la Generalitat”.

Foto portada: Serrano, segon per la dreta, amb altres dirigents populars. Autor: J.d.A.