PSC. Autor: David B.

El PSC avisa al quatripartit que “ja fa tard” si vol presentar acció de govern

L’Ajuntament incrementarà aquest any la seva acció municipal, anuncia l’alcalde de Sabadell des de fa setmanes. Vista la repetició de l’argument, el PSC els avisa que “ja fan tard” perquè el “tic tac de les eleccions ha començat a córrer” i acusen el quatripartit de fer “vella política”: “en any electoral fer coses”.

El primer secretari socialista, Pol Gibert, creu que el govern ha anunciat massa vegades masses projectes que no s’han dut a la pràctica: el pla de l’espai central, el Parc del Nord, el parc de les Aigües, el mur de Torre-romeu. “Actuacions anunciades mil vegades però que no fan mai. Quan s’anuncien de nou, cada cop costa més creure’ls”, conclou.  I acusa l’actual executiu d’actuar com mana el cànon de la vella política, fent més obres a mesura que s’acosten les eleccions per “veure que es fan coses”.
Tot i així, apunta el portaveu socialista, Josep Ayuso, “ja fan tard” ja que creu que molts projectes no veuran la llum i el mandat haurà passat sense grans iniciatives municipals. “Si a partir d’ara han de començar a fer coses, malament anem. No tenien cap full de ruta, cap proposta, cap model de ciutat”, resumeix el portaveu. “El que no estigui ja en projectes executiu no es podrà executar”, avisa Ayuso, qui recorda que la reforma de la plaça d’Espanya ve de l’època de governs del PSC i que l’actual govern “l’està finalitzant sense aportar res nou”. La principal aportació del quatripartit esmentada pels socialistes serà el “fracàs en la gestió del trànsit”, a parer del portaveu.

“Tenen una baralla constant”

Per tot plegat, els socialistes insisteixen que el quatripartit no té projecte en comú. A parer de Gibert, viuen en una “baralla constant”. “No cal que t’ho digui ningú: ho reconeixen ells mateixos quan parles amb ells”, finalitza.

Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, el primer secretari Pol Gibert i el portaveu Josep Ayuso, aquest matí. Autor: David B.