Parc del Nord. Autor: PSC

El PSC denuncia la situació “d’abandonament i deixadesa inacceptables” del Parc del Nord

El Grup Municipal Socialista es mostra preocupat per “l’estat del Parc del Nord de Sabadell, amb males herbes, deixalles, brutícia i material municipal abandonat, que demostren la deixadesa del govern en aquesta zona de la ciutat”.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Josep Ayuso, assegura que ”el govern ha explicat per activa i per passiva que el Parc del Nord és un dels seus projectes estrella, però en realitat el govern torna a estavellar-se contra una realitat  que demostra la incapacitat de gestionar la ciutat i el seu espai públic. Després de dos anys de govern ‘de transformació i canvi’ les coses han canviat però a pitjor al Parc del Nord”.

L’actual govern es va trobar el treball pràcticament fet i només quedava executar les obres d’urbanització, però enlloc de fer-ho els veïns i veïnes es troben amb un espai deixat, en unes condicions pèssimes i sense que les promeses d’aportar pressupost i fer obres es facin realitat. És una mostra més de que el govern de la ciutat és incapaç de donar resposta a les necessitats reals dels veïns i veïnes de la ciutat”, ha explicat Ayuso.

Després d’una visita a la zona han pogut constatar “la precària situació en la que es troba el Parc del Nord, té males herbes creixent per tot arreu, fang, material municipal abandonat a l’espai, urbanització de l’espai públic a mig fer, deixadesa i abandonament, son una constant d’aquest espai que els sabadellencs vam recuperar després de les obres de perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya”.

La Generalitat va complir la seva paraula i va retirar terres i va aportar diners per urbanitzar l’espai, però l’Ajuntament ha incomplert el seu compromís de fer les obres de millora i condicionament del Parc del Nord i ara ens trobem amb una situació precària que pot empitjorar encara més en els propers mesos d’estiu, amb el perill que pot suposar per als veïns i veïnes de la zona”, ha manifestat el portaveu dels socialistes de Sabadell.

El Grup Municipal Socialista reclama al govern “que faci la seva feina i que si no son capaços de gastar-se els diners del pressupost i per això tenen un superàvit de 34 milions d’euros, destinin aquests diners a fer el manteniment i les obres que el Parc del Nord, els seus veïns i la ciutat es mereixen. Requerim al govern que d’una vegada per totes es posi a treballar pel barri i per la ciutat i executi les obres de les quals és responsable. Ja han passat dos anys de nou govern i els problemes no només no s’han solucionat si no que han continuat creixent a Sabadell”.

Foto portada: aspecte del Parc del Nord. Autor: PSC.