Diari De Sabadell. Autor: David B.

El PSC també demana suport municipal per al ‘Diari de Sabadell’

Amb la pèrdua del Diari de Sabadell, la ciutat perd una “veu crítica indispensable”. Així ho considera el PSC, que demana a l’executiu quatripartit que “faci tot el possible per trobar nous inversors per mantenir la capçalera”. 

Els socialistes lamenten el tancament de l’empresa editora, Vallesana de Publicacions SA, i el probable de la capçalera, i critiquen la falta de suport de l’Ajuntament.

El PSC contextualitza el tancament en la pèrdua de “referents de tots els àmbits” i la pèrdua de capitalitat de la ciutat. Primer amb la marxa del Banc Sabadell, la passada tardor, i la desaparició de Caixa Sabadell (aquest darrer aspecte va ocórrer l’any 2012) i ara amb el tancament del mitjà de comunicació “degà”.

El primer secretari socialista, Pol Gibert, destaca que malgrat Sabadell té altres mitjans, el conegut DS era l’única capçalera en paper que sobrevivia. Per això, com també fa Ciutadans, demanen que el govern municipal s’arremangui per ajudar a trobar inversors que comprin la capçalera privada.

Foto portada: la seu del Diari de Sabadell, al carrer Sant Quirze. Autor: David B.