Foto portada: els 14 regidors de l'equip de govern. Autor: Ajuntament.

El quatripartit prepara un acte per celebrar els seus dos anys en ple debat sobre el relleu a l’alcaldia

El govern quatripartit commemorarà aquest dijous els seus dos anys de mandat amb un acte públic a la plaça del doctor Robert. En ple debat sobre el relleu a l’alcaldia, no sense retrets públics i privats entre companys de viatge, l’executiu municipal anuncia l’acte com una rendició de comptes.

Però ni per l’espai escollit ni pel format preparat es tracta de cap audiència oberta com les fetes anteriorment. En aquest cas, es planteja una breu intervenció de cada un dels 14 regidors, amb més pes pels tinents d’alcalde i per a Juli Fernàndez. Segons la comunicació institucional, els regidors explicaran de forma ràpida i dinàmica les accions de govern durant aquests dos anys. S’ha escollit un format de plaça oberta, de fet la pròpia plaça Sant Roc.

Foto portada: Marisol Martínez, Maties Serracant, Juli Fernàndez i Joan Berlanga, al balcó de l'edifici consistorial. Autor: David B.
Martínez (Guanyem), Serracant (Crida), Fernàndez (ERC) i Berlanga (UpC), el 13 de juny de 2015. Autor: David B.

En realitat, serà més una celebració que una rendició de comptes, en la línia de l’acte celebrat diumenge a Badalona, on va assistir l’alcalde de Sabadell. De fet, tant Sabadell com Badalona són els dos principals exemples de la unió d’independentistes i comuns a la política municipal. També en aquests dos anys els dos executius han empès en direccions similars.

A més, s’ha convidat a representants municipals de l’àrea d’influència de Sabadell, com alcaldes, alcaldesses i representants de Sant Quirze, Castellar, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Badalona.

El relleu

Tot plegat, però, arriba en ple debat sobre el relleu a l’alcaldia de Sabadell. El mandat ja ha travessat el seu equador i les forces del quatripartit segueixen les seves negociacions per trobar una fórmula per rellevar, o no, Juli Fernàndez, durant la segona part del mandat.

Foto portada: els 14 regidors de l’equip de govern. Autor: Ajuntament.