Foto portada: el director de iSabadell, Jordi de Arriba, explicant als representants dels partits la mecànica del sorteig. Autor: David B.

Berlanga (Sabadell en Comú) obrirà el debat decisiu; Martínez (100% Sabadell) el tancarà

La candidata a l’alcaldia de 100% Sabadell, Marisol Martínez, tancarà el darrer debat entre alcaldables, que organitzen iSabadell, Mola TV, Nació Sabadell i Ràdio Sabadell. L’obrirà l’alcaldable de Sabadell en Comú, Joan Berlanga. Així ha quedat dictaminat després del sorteig que s’ha celebrat aquest dilluns a les instal·lacions de l’emissora municipal. 

El debat començarà a les 19 hores del proper dijous, i es podrà seguir en directe per Mola TV i Ràdio Sabadell i a través d’streaming pels mitjans digitals. Serà conduït pel periodista sabadellenc de Rac1, Xavier Bundo. Es farà al centre cívic de Can Rull, davant les entitats convidades i públic general fins exhaurir les 200 localitats que té l’auditori.

Ciutat, país i pactes

El debat tindrà tres blocs. Arrencarà el bloc dedicat a les polítiques municipals el candidat de Sabadell en Comú, Joan Berlanga. El segon bloc, de caire nacional, l’obrirà l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, i el candidat de Ciutadans, Adrián Hernández, obrirà el bloc dedicat a la política de pactes, que esdevindran crucials en un ajuntament amb diversos grups a partir dels resultats del 26-M.
El minut d’or tancarà el debat. Obrirà aquest bloc Ciuró (JxSabadell), seguida de Marta Farrés (PSC), Berlanga (Sabadell en Comú), Adrián Hernández (Ciutadans), Maties Serracant (Crida), Juli Fernàndez (ERC), Esteban Gesa (Partit Popular) i tindrà la darrera paraula del debat Marisol Martínez (100% Sabadell).

El debat es farà al centre cívic de Can Rull, a les 19 hores i fins les 21 hores. A les 18.30 hores s’obriran les portes per al públic i a les set del vespre començarà. Serà retransmès en directe, per vídeo i ràdio, pels quatre mitjans organitzadors: iSabadell, Mola TV, Nació Sabadell i Ràdio Sabadell.

Foto portada: el director de iSabadell, Jordi de Arriba, explicant als representants dels partits la mecànica del sorteig celebrat aquest dilluns. Autor: David B.