Foto portada: Farrés, sortint de l'Ajuntament envoltada de militants. Autor. David B.

Crits de “corruptes”, “feixistes” o “traïdora” a la sortida de l’Ajuntament

Polèmica, molt polèmica, sortida de l’edifici consistorial després del ple de constitució de l’Ajuntament aquest migdia. La nova alcaldessa, Marta Farrés, ho ha fet a les tres de la tarda acompanyada del seu equip i un bon grapat de militants socialistes, escortada també per una desena de policies municipals. La seva sortida, amb tot, no ha estat la més polèmica. 

L’equip de Farrés ha esperat l’alcaldessa a la planta baixa de l’Ajuntament per acompanyar-la fins el carrer quan acabés d’atendre els mitjans de comunicació. Farrés ha sortit amb ells, somrient i aplaudint mentre algunes desenes de persones protestaven contra ella bàsicament al crit de “corrupta”.
Altres regidors han estat increpats a la sortida. A Marta Morell, de Podem, que ha donat llum verda al retorn socialista, li han dit “traïdora”. La tensió ha arribat al màxim amb els regidors de Ciutadans i als diputats Joan García i Laura Vílchez a qui també se’ls ha insultat i, quan s’han encarat, Vílchez ha rebut el cop d’un encenedor. Segons fonts d’aquest partit minuts després dels fets des de dins del consistori de nou, presentaran denúncia. La cap de llista de VOX, Patricia Muñoz, també ha estat a l’Ajuntament seguint el ple i ha sortit entre crits i insults.

Fernàndez i Serracant, aplaudits

Membres de Junts per Catalunya també han estat increpats, tot i que amb menys intensitat, mentre que tant Juli Fernàndez, candidat d’ERC, com el candidat de la Crida i alcalde sortint Maties Serracant han estat fortament aplaudits.

Foto portada: Farrés, sortint de l’Ajuntament envoltada de militants. Autor. David B.