Foto portada: Laura Casado, Adrián Hernández, Javier Nart i els regidors José Luis Fernández i Ramón García. Autor: David B.

Hernández (Cs) es proclama com el candidat de la igualtat entre barris

Acte central de Ciutadans a la campanya electoral. Des del centre cívic de Can Deu, l’alcaldable, Adrián Hernández, ha assegurat que vetllaran per la igualtat entre barris a la ciutat. Hernández ha estat acompanyat pel diputat al Parlament Maties Alonso i l’eurodiputat i candidat a Estrasburg Javier Nart. 

Ciutadans es proclama com l’únic partit amb un projecte per la igualtat entre barris i persones. La número 2 de la llista, Laura Casado, assegura que l’actual govern s’ha disposat més a treballar pel procés que per la ciutat i manté que Sabadell no pot “aguantar quatre anys més d’aquest govern independentista”. Per la seva part, l’alcaldable, Adrián Hernández, ha assegurat que hi ha “grans desigualtats”. Sosté que la sensació d’inseguretat, la manca de neteja i la falta de gestió llastren l’actual govern, que tracta els no independentistes com si fossin de segona. En quant a habitatge, com ha vingut repetint al llarg de la campanya, aposta per construir habitatge públic, rehabilitar immobles i per lluitar contra les màfies de l’ocupació des de tots els fronts.
En la línia del seu partit a nivell nacional, creu que les escoles bressol haurien de ser gratuïtes i es compromet a seguir pressionant la Generalitat per acabar amb els barracons educatius. El partit taronja ampliaria l’oferta d’oci nocturn a la ciutat, actualment a la mínima expressió després del tancament de la Zona Hermètica sense alternatives.

Què vol el PSC?

En clau de pactes, insisteix a preguntar al PSC per les seves intencions després del 26-M, ja que Cs s’ha mostrat obertament a favor d’un pacte amb els socialistes per desallotjar l’independentisme de l’alcaldia.

Hernández ha estat acompanyat de l’eurodiputat i candidat al Parlament Europeu, Javier Nart, qui considera el nacionalisme i el populisme com el gran risc del projecte comunitari. I també pel diputat i també candidat a Estrasburg Matías Alonso, qui ha destacat els acords del partit taronja amb la família liberal europea, per exemple, del president francès.

Foto portada: Laura Casado, Adrián Hernández, Javier Nart i els regidors José Luis Fernández i Ramón García. Autor: David B.