Martínez, Hernández, Vidal Ciuró, Berlanga, Fernàndez, Farrés i Serracant. Autor: J.d.A.

La xarxa Onion organitza un debat que pretén ajudar als indecisos

A raó de les eleccions municipals, la xarxa de cooperació empresarial de Sabadell, la xarxa Onion, ha organitzat un debat electoral, moderat pel periodista sabadellenc Roger Escapa, presentador d’El suplement, de Catalunya Ràdio. Al debat hi participaran els 9 caps de llista dels actuals partits amb representació a l’Ajuntament i serà aquest dijous 16 de maig a les 19h al Casal Pere Quart.

Segons la Xarxa Onion, el debat pretén ser fresc i innovador pel públic i a més, busca ser eficaç perquè els ciutadans i ciutadanes no tinguin cap dubte dels projectes que els alcaldables presenten per aquestes noves eleccions. El president de l’entitat, Arnau Bonada, declarava que des de l’organització volen “treure els candidats de la seva zona de confort per evitar que vinguin a recitar el discurs après”. Segons informava Bonada, per tal d’aconseguir que el públic pugui analitzar els valors i les prioritats de cada candidat, han plantejat diverses dinàmiques.
Fa quatre anys es va celebrar el mateix debat (més info: ‘Dinàmic debat de candidats‘) i aquest d’enguany, tindrà una estructura bastant similar, també inclourà el test de sabadellenquisme. Una activitat en la qual es posen a prova tots els alcaldables amb preguntes diverses sobre Sabadell, plantejades pel moderador. Per la seva banda, el periodista sabadellenc, Roger Escapa, ha afirmat que li fa molta il·lusió poder moderar un debat a les eleccions de la seva ciutat. El periodista, també ha declarat “em marco l’objectiu que sigui un debat per decidir el vot dels indecisos, i aquí m’hi incloc personalment”.

Debat obert a tothom

Encara que la Xarxa Onion sigui una xarxa d’emprenedors, el debat del pròxim dijous estarà obert a totes les persones que vulguin assistir, siguin emprenedors o no. És gratuït i no cal reserva prèvia, però s’haurà de tenir en compte que l’aforament és limitat. Des de l’organització es recomana acudir amb temps d’antelació.

Foto portada: debat organitzat per l’AA.VV Covadonga, amb els nou principals alcaldables. Autor: J.d.A.