Foto portada: l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el de Sabadell, Maties Serracant, a les portes del Parlament. Autor: ACN.

Els alcaldes de Sabadell i Badalona posen deures al futur govern en matèria d’habitatge

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, han registrat aquest divendres al matí al Parlament una proposta perquè el futur Govern creï una nova conselleria d’Habitatge que faci front al dret a un immoble digne.

“No podem més”, ha afirmat Sabater en declaracions a la premsa davant el Parlament, després de registrar la petició. L’alcaldessa de Badalona també ha demanat que el nou executiu tingui com a prioritat el dret a l’habitatge per reduir els desnonaments i garantir una vida “digne” als ciutadans.
Així mateix, Sabater i Serracant han reclamat al president del Parlament, Roger Torrent, que reactivi les lleis sobre habitatge que el Tribunal Constitucional (TC) va suspendre en l’anterior legislatura.

Foto portada: l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el de Sabadell, Maties Serracant, a les portes del Parlament. Autor: ACN.