Foto portada: Vergés, al Taulí. Font: @AlbaVerges via Twitter.

Menys “propaganda” en ple confinament, demana la Crida

La Crida per Sabadell, tercera formació en vots a les municipals i amb tres regidors, demana menys xou mediàtic dels representants públics i més treball compartit. No cal ara anar a inaugurar hospitals, asseguren. 

La vista de la consellera de Salut, Alba Vergés, al Parc Taulí fa alçar la veu els anticapitalistes, qui consideren que és una acció més de “propaganda” i de “xou mediàtic” que no pas d’utilitat. La Crida va saber, com la resta de grups municipals, que Vergés vindria aquest diumenge un dia abans, però a diferència d’altres visites de conselleres, no es permetia assistir als regidors, per mesures de seguretat.

Al seu parer, la visita que no queda “justificada” en un context de confinament i creuen que “se suma a la llista d’accions de propaganda i d’escassa utilitat”.

“És absurd i contraproduent que polítics es passegin per hospitals i ciutat, trencant el confinament que demanen per a la ciutadania. Ens trobem en una situació excepcional i no es pot seguir funcionant amb la lògica d’inauguració d’espais d’urgència hospitalària”.

El més important, diu la Crida, és que els tècnics dels departaments competents, de Salut, del Taulí, de l’Ajuntament si cal es trobin. Així demanen més treball compartit a nivell tècnic i que els polítics deixin marge per treballar a escala tècnica. Ells asseguren quu busquen fer aportacions constructives, malgrat que sí denuncien manca d’informació per part del govern municipal. “Queden moltíssimes preguntes a l’aire”, asseguren.

Foto portada: Vergés, al Taulí. Font: @AlbaVerges via Twitter.