ANC

Es presenta a Sabadell un poemari col·lectiu per la independència

  • El poemari inclou 17 poemes de 14 poetes d’arreu de Catalunya.

  • La Coral El poble que canta ha interpretat diversos temes del cançoner tradicional català.

Aquest diumenge l’Assemblea Nacional Catalana de Sabadell ha organitzat un acte reivindicatiu dins del marc de la campanya Signa un vot per la independència. En l’acte s’ha presentat un llibre i s’han escoltat cançons tradicionals catalanes.

La renovada plaça de l’Àngel ha estat l’escenari de l’acte de presentació del poemari col·lectiu Vers la llibertat. Poemes 17. 14 poetes organitzat per la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana.

La coral El Poble que canta ha iniciat l’acte entrant de forma solemne pel passeig de Manresa acompanyats d’una gran estelada. Un cop han arribat a l’escenari, han anat interpretant diferents cançons reivindicatives i de la cultura popular catalana, alternant la lectura d’una selecció de poemes que recull el llibre, a càrrec de quatre dels 14 poetes que han participat en la seva realització, entre ells la sabadellenca Marina Antúnez.

Arran de tot aquest moviment per la independència de Catalunya i de la llibertat, uns quants poetes que pertanyen al portal versus.cat van tenir ganes de fer alguna cosa relacionada amb la independència, i d’aquí va sortir aquest recull de poemes,” ha assegurat Daniel Ruíz, editor del portal versos.cat.

El llibre Vers la llibertat. Poemes 17. 14 poetes, que ha vist la llum fa pocs dies, hi han participat 14 poetes de diferents indrets de Catalunya, amb la intenció d’acostar la poesia i la il·lusió que tenen els seus autors per la llibertat.

Foto portada: entrada de la Coral El poble que Canta pel passeig de Manresa. Autor: David B.