Esteban Gesa. Autor: David B.

Gesa (PP): “la mobilitat a la ciutat és un autèntic desastre”

El portaveu del Partit Popular (PP) a l’ajuntament de Sabadell, Esteban Gesa, assegura que les decisions que pren l’equip de govern estan “afectant negativament als ciutadans de Sabadell.

Gesa manté que “el nou govern transformador ho està transformant tot a pitjor. Està prenent les decisions a la lleugera, sense pensar i no són conscients dels problemes que estan causant a la ciutadania”.

“La ultima ocurrència d’aquest govern és el tema de Can Feu. Tenim constància que veïns del barri de Can Feu han trigat 45 minuts per poder sortir de la ciutat”.

El regidor del Partit Popular demana al govern municipal “que deixi de somniar i que abans de prendre aquest tipus de decisions que afecten a tots els veïns de Sabadell, faci un estudi amb cara i ulls i puguin donar una alternativa”

El Centre, una gàbia d’or

Gesa ha explicat que “sembla que vulguin convertir el Centre en una gàbia d’or, sense pensar en els problemes de mobilitat que ocasionarà també als veïns del Centre”. Assegura que “en breu s’eliminarà una part de l’aparcament de zona blava de l’aparcament de la Creueta i no hi ha prevista cap solució al respecte al problema d’aparcament que això comportarà”.

Carrils bici

D’altra banda Gesa ha apuntat que el carril de bici de la Ronda Ponent “és una altre ocurrència perquè quatre senyors del barri de Gràcia vagin en bici i tenir així contents a la seva gent” i es pregunta “a qui se li acut fer dos carrils de pujada i de baixada, en lloc d’esperar que acabessin les obres del soterrament?”. El portaveu del PP ha recordat que “aviat faran el carril bici a la Concòrdia, una avinguda estreta que perdrà carrils”.
“La mobilitat a la ciutat és un autèntic desastre. Sabem que no és un tema fàcil però el govern no pot actuar a cop d’efecte i d’improvisació” i ha demanat a l’alcalde Serracant que “siguin més seriosos i que abans de prendre cap decisió tinguin en compte les seves conseqüències”.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: David B.