Foto portada: candidats d'ICV al Vallès Occidental. Foto: cedida.

Joan Herrera (ICV): “Aspirem a tot a Sabadell”

El coordinador nacional d’Iniciativa per Catalunya Verds, Joan Herrera, ha presentat aquest dimecres les candidatures amb suport de la formació ecosocialista. Assegura que, amb fórmules de confluència, “aspirem a tot a Terrassa i Sabadell”.

ICV forma part de la candidatura d’Unitat pel Canvi a Sabadell, formada per ICV, EUiA i dirigents de Podemos. La llista està liderada per Joan Berlanga, que s’estrena, i ha estat present a l’acte de Viladecavalls. Per la seva part, ICV es presenta a 19 municipis del Vallès Occidental sota el paraigües de l’Entesa (antiga Entesa de Progrés Municipal).

Entenem que estem en un moment que en tots els llocs el què hem fet és aixamplar i precisament perquè entenem que són llocs que poden girar cap a l’esquerra perquè hi hagi una política industrial activa per generar ocupació i a la vegada rescat social. I aspirem a tot a Terrassa i Sabadell. El què cal és que la primera trinxera de la resposta social siguin Ajuntaments que girin cap a l’esquerra i això és el què expressem i representem la gent d’Iniciativa-Esquerra Unida en aquestes 19 candidatures al Vallès Occidental”, ha manifestat Joan Herrera.

Així els ecosocialistes quantifiquen les seves aspiracions: volen revalidar l’alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda, recuperar la de Viladecavalls i ser la llista més votada a Palau-Solità i Plegamans o l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix. “Volem governar per canviar les coses”, ha dit el coordinador comarcal, Santi Cayuela.

Foto portada: candidats d’ICV al Vallès Occidental. Foto: cedida.