La Crida encara una nova etapa al front del govern local

Una setantena de membres de la Crida per Sabadell s’han reunit a la seva XII Assemblea General per valorar l’actual curs polític i encarar la nova etapa al capdavant del govern municipal. La formació es compromet a afrontar les necessitats socials i donar el protagonisme als barris

Aquest dissabte, la Crida per Sabadell ha celebrat la dotzena Assemblea General al Casal Pere Quart. S’han reunit uns setanta de militants de l’organització vinculada a l’esquerra independentista. La trobada ha servit per valorar a fons dels primers dos anys de mandat, les actuacions polítiques realitzades des de govern, els objectius i les prioritats polítiques d’aquí endavant.

Lluís Perarnau, portaveu de la Crida, ha manifestat que “és de consens dins de la nostra organització que cal descentralitzar el poder de l’Ajuntament cap als barris i respondre a les seves necessitats socials amb polítiques valentes i efectives. Així mateix, ha afegit, que “som conscients de les mancances i límits de la institució, però quan veiem amb perspectiva totes les polítiques que hem engegat i la feina feta en aquests dos primers anys, ens anima a esforçar-nos encara més per fer d’aquesta ciutat un lloc on valgui la pena viure.

Per altra banda, la Crida ha posat al centre del debat les cures dins de l’organització i del model de regidores que vol tenir. Creiem necessari debatre sobre com ens cuidem entre nosaltres, com cuidem les regidores i tècniques que tenim a l’ajuntament perquè sabem que, sovint, les dinàmiques de la institució poden ser molts dures a nivell personal”, ha exposat Anna Lara, membre de la Crida.

Relleu a l’alcaldia

També, s’ha abordat el procés de relleu a l’alcaldia. L’organització no només ha ratificat el procés de negociacions realitzat fins ara, sinó que ha reflexionat al voltant del model d’alcaldia que es vol promoure i de com afrontar aquest nou repte.

“Des de la Crida sortim reforçades d’aquesta primera meitat de mandat al Govern de Transformació. Creiem que hem treballat de forma coherent amb els nostres principis i tenim el suport i l’energia de totes les nostres adherides i simpatitzants per afrontar els reptes que venen amb valentia i il·lusió”, ha indicat Perarnau.