Foto portada: l'operatiu davant el domicili de l'assessor de Borràs, aquest matí. Autor: David B.

La Guàrdia Civil escorcolla el domicili d’un assessor de la consellera Borràs

Des de primera hora d’aquest matí, agents de la GUàrdia Civil escorcollen el domicili particular de Joan Ignasi Sànchez, exregidor de CiU a Sabadell i actualment assessor de la consellera de Governació, Meritxell Borràs. Dos centenars de persones s’han concentrat a les portes del domicili, entre la Gran Via i la carretera de Barcelona en senyal de protesta.

L’escorcoll s’ha sabut poc minuts després de les nou del matí, quan agents de paisà de la Guàrdia Civil s’han personat en el domicili de Sànchez. Des d’aquell moment, han proliferat missatges per concentrar-se a les portes de l’edifici, a la cantonada entre la Gran Via i la carretera de Barcelona, al barri de Gràcia.

Una ciutadana concentrada davant el domicili de Sànchez. Foto: ACN / cedida.
Una ciutadana concentrada davant el domicili de Sànchez. Foto: ACN / cedida.

Cap a les 10 hores, hi havia concentrades unes 200 persones. Posteriorment han arribat més membres de la Guàrdia Civil. Els Mossos d’Esquadra també hi han estat presents, per mantenir l’ordre públic, mentre que la Policia Municipal ha tallat els accessos viaris. Desenes de concentrats s’han assegut a les portes de l’edifici per dificultar les maniobres i en senyal de desobediència. Regidors d’Unitat pel Canvi, Esquerra, la Crida i el PDeCat estan presents al carrer, com també representants d’entitats sobiranistes com Sabadell per la Independència.

Joan Ignasi Sànchez

Joan Ignasi Sànchez va ser regidor a Sabadell entre 2003 i 2007 per CiU. Dins del govern Bustos, va ser el responsable de les polítiques estratègiques fins la sortida dels convergents de l’executiu. Posteriorment va ser cap de gabinet d’alcaldia de Montserrat Mundi, alcaldessa de Sant Quirze del Vallès. Actualment era assessor de la consellera Meritxell Borràs, responsable de Governació.

Foto portada: l’operatiu davant el domicili de l’assessor de Borràs, aquest matí. Autor: David B.