Junts per Catalunya. Autor: David B.

Lourdes Ciuró (JxCat): “no votar al President és donar suport al 155”

La diputada sabadellenca al Congrés i candidata a la llista de Junts per Catalunya (JxCat), Lourdes Ciuró, ha dut a terme una Trobada d’amics del President, per explicar al voltant d’un cafè, quina és la situació en la què es troba Catalunya.

Ciuró ha assegurat que “ens trobem en una situació excepcional, on el cap de llista i president Puigdemont és a l’exili i el número dos de la candidatura, Jordi Sánchez, es troba a la presó. Aquesta és una situació completament insostenible i només tenim una manera de plantar-hi cara. Anant els catalans a donar la cara per la dignitat de Catalunya i a votar el 21 de desembre”.

Avui hem tingut una mostra cruenta de què passa quan qui governa a Catalunya és el constitucionalisme i l’unionisme espanyol. Per la porta del darrera, de nit i de males maneres la Guàrdia Civil ha vingut a espoliar i usurpar les obres de Sixena. Aquesta és una mostra més que s’aplica el 155 pel dret”, ha apuntat Ciuró.

La diputada sabadellenca ha explicat que “intervenir Catalunya amb el 155 no volia dir destituir tot el govern ni molt menys posar mà a la cultura com ha passat amb les obres de Sixena. Hi hem de contestar sense miraments el 21D” i ha afegit que “no s’hi val no prendre partit, la indecisió passa per donar l’esquena a Catalunya. No s’hi val mantenir indecís ni equidistant. El milió de vots que no saben que votar han de saber que no votar al president és donar suport al 155, és donar suport a Rajoy i al que s’està fent a Sixena”. Ciuró ha demanat “fer un vot democràtic per Catalunya i hem d’explicar a Mariano Rajoy que el seu 155 no és ben rebut a Catalunya i que volem que el retirin”.

Foto portada: Lourdes Ciuró al centre de la imatge. Autor. David B.