Concentració #hablamos?. Autor: David B.

Mig miler de persones clamen pel diàleg

Sota el lema #Hablamos? unes 500 persones s’han concentrat davant de l’ajuntament de Sabadell per demanar diàleg entre els governants espanyols i catalans.

La plaça Sant Roc s’ha tenyit de blanc aquest dissabte al matí, sense banderes espanyoles o senyeres, per demanar de forma unànime que es parli per reconduir la situació oberta a Catalunya. Tal com deien algunes pancartes que s’han estès a la plaça, “Parlem?” o “Hablamos?”.

Concentració #hablamos?. Autor: David B.
Unes pancartes de la concentració. Autor: David B.

En un manifest asseguren que “Espanya és un país millor que els seus governants” i asseguren que “han sembrat odi, enfrontament i divisió”.

És hora d’estar junts, per mostrar als nostres governants que han estat incapaços i irresponsables. Hem d’apostar per la via del respecte democràtic, el diàleg i l’enteniment”, han apuntat en el comunicat que s’ha difós per les xarxes.

La concentració s’ha dut a terme també a altres localitats tant catalanes com a diferents capitals de província espanyoles que s’han sumat a aquesta crida ciutadana a través de les xarxes socials. Militants i dirigents del PSC (Pol Gibert, Marta Farrés, Anna Carrasco) o les confluències d’esquerra (Ramon Vidal, Aureli Calvo) han acudit a la concentració. S’han escoltat uns tímids crits d’Alcalde dimissió’, ràpidament apaivagats per bona part dels assistents.

Foto portada: Vista aèria de la concentració d’aquest dissabte. Autor: David B.