Foto portada: Sònia Sada, Pol Gibert i el regidor Cristian Sánchez. Autor: PSC.

Pel PSC, l’Ajuntament prioritza les inversions a Gràcia, la Creu Alta, el Centre i Can Feu

El Partit dels Socialistes estén la mà al quatripartit local per reclamar a la Generalitat les partides que facin a Sabadell sortir de “l’aturada” on s’ha instal·lat. No obstant, llancen una dura crítica: l’Ajuntament prioritza les necessitats dels barris on van obtenir més suport electoral. 

El PSC manté que cal buscar solucions al “col·lapse” del Taulí i a la manca d’inversions en aquest hospital. “El Taulí va rebre al 2016 una inversió molt inferior a la d’anteriors pressupostos. Pel que fa al 2017, encara no hem vist la repercussió dels quatre milions d’euros que el nostre Ajuntament va regalar a la Generalitat per resoldre les deficiències de l’hospital», ha criticat el primer secretari i diputat electe, Pol Gibert.
D’altra banda, els socialistes recorden que el Parlament va exhortar la Generalitat a construir la residència del sud de Sabadell i l’institut de Can Llong. Però “aquest mandat democràtic no els hi sembla tan important”, indica Gibert. Sobre la residència no hi ha novetats; i sobre l’institut s’ha fet la cessió de terrenys però encara falten anys per veure’l. Gibert critica que el govern català no aposta per crear noves escoles i sí per consolidar els barracons.

Acusen el govern de prioritzar les zones on tenen més vots

El diputat electe socialista fa una crida al govern municipal a anar de la mà en defensa dels interessos de la ciutat. Però a la vegada llança una dura crítica. Al seu parer, les prioritats de l’executiu se centren bàsicament “on es concentra el seu electorat”, com els barris de Can Feu, Gràcia, la Creu Alta o el Centre. Gibert creu que “Sabadell és molt més gran que aquests quatre barris”, les zones on al seu parer “ells” viuen, en referència als regidors del govern. “Sabadell Nord, Sabadell Sud, Can Llong, o Can Puiggener, també són espais que requereixen d’inversió des de fa molts anys però que el govern local ha oblidat”, lamenta.

En realitat, en aquests territoris esmentats per Gibert no es concentra tant l’electorat del quatripartit sinó més aviat els votants d’Esquerra Republicana i la Crida per Sabadell ja que el gruix de vots d’Unitat pel Canvi i Guanyem al 2015 van provenir d’altres zones de la ciutat

Foto portada: Sònia Sada, Pol Gibert i el regidor Cristian Sánchez. Autor: PSC.