Foto portada: local de Podemos. Autor: José Peláez - cedida.

Podemos ja té local a Sabadell

Un centenar llarg de persones han assistit aquest dissabte a la inauguració de la seu de Podemos a Sabadell, ubicada al carrer de l’Illa, al Centre.

El local està ubicat als baixos d’un edifici d’habitatges i farà les funcions de locals de reunions i trobades a partir d’ara. Diverses persones simpatitzants de formacions d’esquerres han assistit a la inaguració, com també la senadora pel partit lila, per Tarragona, Cèlia Cánovas. La senadora ha assegurat que l’objectiu del partit ha de ser acabar amb el govern corrupte de Mariano Rajoy a Madrid i ha definit la gent de Podemos Sabadell com de bona gent. Com la cara visible de Podem a Sabadell, Cánovas també és una dirigent crítica amb el secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachín.

Cánovas i Vidal, aquest dissabte. Autor: José Peláez - cedida.
Cánovas i Vidal, aquest dissabte. Autor: José Peláez – cedida.

Per la seva part, la cara visible de Podem a Sabadell, i regidor de Salut, Ramon Vidal, ha agraït el suport de les persones vinculades al projecte, destacant la feina feta durant tres anys des de la constitució del partit i s’ha compromès a seguir treballant pel bé comú. Vidal ha destacat que el cercle de Sabadell és molt viu i molt actiu, s’ha mostrat satisfet amb l’assistència i ha assegurat que a partir d’ara el local servirà al partit per estar més obert a les trobades amb veïns i entitats de Sabadell. Així mateix, ha destacat que el posen a disposició de la gent més gra que no tingui accés a internet, tot oferint la possibilitat de connectar-se des de la seu del partit.

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez –ERC-, el regidor republicà Gabriel Fernàndez, i el portaveu d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, han assistit a la inauguració.

Foto portada: exterior del local. Autor: José Peláez  – cedida.