Foto portada: pati de l'escola Virolet, aquest divendres. Autor: cedida.

PSC: les imatges de l’escola Virolet són “impròpies d’una ciutat desenvolupada”

El PSC considera que les imatges del pati inundat de l’escola Virolet, a Can Llong, són “impròpies d’una ciutat desenvolupada”. El primer secretari socialista i diputat al Parlament, Pol Gibert, creu que ha quedat en evidència la “deixadesa” tant de la Generalitat com de l’Ajuntament. 

Els socialistes demanen a l’Ajuntament que lideri la reclamació per fer d’una vegada l’edifici de l’escola, l’única de primària en barracons a la ciutat. A més, del consistori sí depèn fer les obres per tenir un pati “com és degut”, diu Gibert.

“La deixadesa del govern de Sabadell s’ha fet evident avui, quan la pluja ha fet aflorar les males condicions  de la zona d’esbarjo del Virolet. Demanem a l’Ajuntament que es dediqui a gestionar els problemes de la ciutat, i no a fer equilibris interns o guerres de banderes”, manté el màxim dirigent del PSC a la ciutat. “Només ha calgut un episodi de pluja forta per tornar a veure les conseqüències de no tenir unes instal·lacions adequades”, segueix el diputat, qui assegura que “no avancem des de fa anys” malgrat que hi ha un compromís del govern català per fer el centre educatiu i el consistori ja ha cedit els terrenys.

No obstant, les obres s’haurien d’haver licitat a la tardor i no es va complir el calendari, cosa que preocupa la comunitat educativa. “Els nostres nens i nenes no es mereixen aquesta deixadesa” finalitza Gibert.

Foto portada: pati de l’escola Virolet, aquest divendres. Autor: cedida.