Representants d'Òmnium i SBDxI, al ple, aquest dimecres. Autor: David B.

SBDxI organitza autobusos per a la manifestació que demana “República o República”

Sabadell per la Independència (SBDxI) organitza dos autocars per facilitar el desplaçament a la manifestació convocada aquest diumenge a les 17 hores. 

La manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana demana als partits independentistes que obeeixin el mandat de l’1 d’octubre i posin en marxa la Llei de transitorietat i implantin la República. La llei està suspesa pel Tribunal Constitucional. L’ANC demana restituir el govern legítim i fer valdre la Declaració d’independència del 27 d’octubre, pocs minuts abans de l’activació de l’article 155 de la Constitució, la dissolució del Parlament i el cessament del govern de la Generalitat.
L’ANC es mostra en contra de la renúncia de Puigdemont, considera que “no era el que milers de catalans esperaven”, i deplora “l’espectacle” de les últimes setmanes entre els partits.

La manifestació sortirà del passeig de Colom (a les 17 hores) i acabarà al parc de la Ciutadella amb un acte polític per exigir els representants polítics que compleixin el seu programa pel 21 de desembre. Sabadell per la Independència fletarà autobusos per la manifestació, que sortiran de la plaça Marcet a les 15.30 hores. Es tornarà a Sabadell cap a les set del vespre.

Foto portada: representats d’Òmnium i SBDxI, al ple d’octubre. Autor: David B.