Foto portada: manifestació contra el Quart Cinturó. Autor: ERC Parets.

Serracant (Territori): “per aquí no passarà mai cap Quart Cinturó”

El tinent d’alcalde de Territori, Maties Serracant, acusa el govern central de malgastar diners públics per fer un nou estudi informatiu del Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers. Serracant ha estat expeditiu: “per aquí no passarà mai cap Quart Cinturó mentre nosaltres estiguem al govern”.

Serracant, vinculat anteriorment a la Campanya Contra el Quart Cinturó a través de l’Associació de Defensa i l’Estudi de la Natura (ADENC), manté que “el Ministeri no farà passar una traça per la part alta del Vallès” i qualifica com una “aberració” que es faci un nou estudi informatiu després que l’anterior caduqués i de gastar “milions d’euros”.

El tinent d’alcalde manté que la Generalitat ha impulsat el Pla de la Mobilitat del Vallès, com preveia el Pla Territorial d’Urbanisme de Barcelona, i manifesta que “ens hem posat d’acord en que no farem cap infraestructura fins que no tinguem el nou pla”. Qualifica l’anunci fet pel govern central d’estar en una dinàmica caducada.

“Si cal millorar la connexió de Castellar a l’autovia, veurem com fer-ho. I si cal millorar l’enllaç entre la C-58 i l’AP-7 també. Però no passarà una traça per la part alta del Vallès”, tanca Serracant.

Foto portada: manifestació contra el Quart Cinturó. Autor: ERC Parets.