Alex Fenoll, Jordi Turull i Lourdes Ciuró. Autor: David B.

Turull (JxCat): “per convèncer els catalans no ens fan falta ni porres, ni querelles, ni empresonaments, ni exilis”

Aquest dimarts membres de la llista de Junts per Catalunya duran a terme diferents activitats de campanya al Vallès, començant amb una visita al Mercat Central de Sabadell i acabant amb un l’acte central de comarca amb Josep Rull a l’auditori del Casal Pere Quart.

L’exconseller Jordi Turull ha visitat els paradistes del Mercat Central acompanyat per la diputada sabadellenca Lourdes Ciuró i per Àlex Fenoll, tots ells candidats a les llistes de Junts per Catalunya (JxCat). Turull ha agraït tot l’escalf que ha rebut des de la presó, “des d’allà es noten molt tant els petits gestos com els immensos”.

La millor resposta al què ens ha passat i per poder treure els quatre que ens queden a la presó és que el dia 21 donem resposta en el terreny de la via democràtica i pacífica, que és en la que podem guanyar. Per convèncer als catalans no ens fan falta ni porres, ni querelles, ni empresonaments, ni exilis. Nosaltres amb urnes i paperetes en tenim prou” ha manifestat Turull.

El cessat conseller de Presidència de la Generalitat de Catalunya ha apuntat que “ens deixarem la pell perquè la resposta de Catalunya de cara al món sigui clara a les urnes i li diguem al senyor Rajoy que el president que volem és el president Puigdemont” i ha afegit que “el 155 és un atac a la democràcia i és un atac al país”.

Foto portada: Membres de Junts per Catalunya, abans de començar la visita al Mercat Central de Sabadell. Autor: David B.