Així serà la vigília de la Diada aquest any

Representants de l’esquerra independentista de Sabadell han presentat els actes que realitzaran com a prèvia de la Diada de Catalunya, previstos per al dia 10 de setembre. Es tracta d’una manifestació que anirà des de la plaça de l’Imperial fins a la de les Dones del tèxtil. Un cop allà, se celebrarà un acte polític i un sopar popular. Els organitzadors fan una crida a la participació de l’esquerra.

La Diada de Catalunya escalfarà motors a Sabadell, el dimarts 10 de setembre de la mà de l’esquerra independentista on membres de la CUP, la Coordinadora Obrera i Sindical, Justa Revolta, Arran Sabadell i Can Capablanca han organitzat una manifestació. El recorregut començarà a la plaça de l’Imperial i arribarà fins a la plaça de les Dones del tèxtil (Plaça Marcet). Allà, amb acte polític inclòs, els manifestants podran gaudir d’un sopar popular.




Fonts de l’organització asseguren que aquesta diada “pren una importància especial”. Així, expliquen que el protagonisme d’aquesta edició recau sobre les dones organitzadores de la jornada, que seran qui prendran la paraula durant l’acte polític.

Els organitzadors fan una crida a participar a l’esquerra independentista, i han deixat deliberadament de banda les organitzacions i partits de dreta. Perquè les d’esquerra, segons asseguren, són les úniques “amb clar caràcter independentista i que prenen partit en defensa dels drets socials i laborals de les classes populars”.

Foto portada: presentació dels actes. Autor: Cedida.

Comments are closed.