L’Ajuntament insta Educació a investigar el cas de l’exdirector de l’Escola Industrial

L’Ajuntament insta Educació a investigar les denúncies de les exalumnes de l’institut Escola Industrial després de la posada en marxa d’un compte d’Instagram per part d’alumnes que denuncis els comentaris sexistes i vexatius de l’antic director de l’institut. 

Els serveis municipals s’han posat en contacte amb l’actual direcció del centre i amb el grup d’alumnes per posar-se a la seva disposició. També amb Educació, a qui demanen que obrin una ivnestigació per aclarair els fets.

“L’Ajuntament de Sabadell reafirma el rebuig a qualsevol situació de violència o assetjament físic, psicològic o verbal i és contundent en el fet que qualsevol agressió ha de ser denunciada, així com facilitar el suport que calgui a les víctimes. En aquest sentit, no es volen ni poden tolerar agressions masclistes ni cap mena de d’assetjament, ni de comportament, ni cap acte de violència que limiti a les dones pel sol fet de ser-ho”, asseguren en un comunicat.

L’equip de govern ha contactat amb els grups municipals de l’oposició per compartir la informació de la que disposen i demanar “unitat” per abordar la qüestió. Així mateix, posen a disposició el Punt Lila de l’Oficina Jove i també el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) per acompanyar, assessorar i donar suport a les dones que ho necessitin o, si cal, suport jurídic.

Foto portada: l’institut Escola Industrial, aquest divendres. Autor: David B. 

 

Comments are closed.