Foto portada: el carrer de la Gomera,en una imatge recent. Autor: cedida.

Aquest és l’estat de “l’indecent” carrer de La Gomera

El grup municipal de Ciutadans responsabilitza l’actual equip de govern de l’estat “indecent” que al seu parer té el carrer de La Gomera, al barri dels Merinals. Demanen un debat per solucionar una problemàtica que ve de lluny.

Aquest carrer forma part dels anomenats espais privats d’ús públic. Un maldecap pels veïns i els consistoris en quant a drets i deures, dels quals hi ha diversos exemples a Sabadell (Espronceda, Sant Julià, Merinals) amb solucions diferents. Per exemple, en la darrera reforma del barri d’Espronceda es va optar directament per eliminar uns jardinets de propietat privada però ús públic. Al final es van suprimir i es van ampliar les voreres.
Sigui com sigui, Ciutadans denuncia ara que l’Ajuntament ha abandonat el carrer de La Gomera, al barri dels Merinals. Sempre s’havia netejat amb operaris de l’empresa de neteja. Però ara s’ha canviat de criteri i el deure de netejar i mantenir la zona s’ha passat a uns veïns que “ja tenen bastant amb arribar a final de mes”, assegura el regidor de Cs Adrián Hernández. L’edil demana un debat municipal sobre la gestió d’aquestes zones perquè “moltes vegades els veïns ni tan sols saben que són propietaris del seu carrer” i a més “l’administració no pot mirar cap a un altre costat davant la falta de neteja i manteniment dels nostres barris”. 

Foto portada: el carrer de la Gomera,en una imatge recent. Autor: cedida.