Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant. Autor: J.d.A.

Cas SMATSA: Serracant nega cap “complot” contra l’empresa

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ratifica les actuacions del quatripartit en relació a l’empresa Serveis Medi Ambient (SMATSA). “El compliment del contracte no és negociable”, ha assegurat l’alcalde a les portes dels jutjats, on aquest dijous declara com a investigat per prevaricació. 

Serracant manté que les forces del govern s’havien compromès a fiscalitzar la despesa pública i mirar que es compleixi el contracte. “Hem fet el que vam dir que veníem a fer”, sosté l’alcalde, recordant que la concessió de neteja viària i la recollida de residus s’endú 11 de cada 100 euros del pressupost municipal i que hi ha hagut “moltes queixes”.




L’alcalde ratifica la legalitat dels expedients municipals, mantenint que s’han seguit tots els passos que marca la llei i s’ha donat “audiència” a l’empresa quan toca.

“Se’ns acusa d’inventar-nos un procediment contra l’empresa per acabar municipalitzant un servei. I el que nosaltres volem és reiterar que hi ha un contracte i s’ha de complir. Això no és negociable. No hi ha cap complot per fer caure l’empresa. Però ells han de tenir la capacitat de complir el contracte pel qual es van presentar”, ha declarat Serracant a les portes dels jutjats.

Una trentena de persones, la majoria vinculades a la Crida i l’Entesa per Sabadell, s’han concentrat a les portes dels tribunal per donar suport a Serracant, que ha declarat davant el jutjat d’instrucció número 3 i la jutgessa Maria Ruiz Castejón.

Per contra, un petit grup de sabadellencs ho han fet per protestar contra ell (més info: ‘Contra Serracant; per Espanya‘).

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant. Autor: J.d.A.

Comments are closed.