Foto portada: moció de CiU pel CE Sabadell. Autor: A.Pujadas.

Convergència vol que l’Ajuntament ajudi al Centre d’Esports Sabadell

El grup municipal convergent demanarà la implicació de l’Ajuntament en la crisi del Centre d’Esports Sabadell. Per això presentaran al ple una moció per ajudar el club a mantenir-se viu, ja que es tracta d’una entitat històrica “que és una referència esportiva de la nostra ciutat”.

Des de Convergència consideren que el Centre d’Esports ha de continuar viu perquè “aporta una activitat i valors bons a la ciutat”, ja que a part del primer equip asseguren que són molt importants els equips del futbol base, la divulgació que fa l’equip del nom de la ciutat i el sentiment que hi tenen moltes generacions.

“Moció de ciutat”, així ha definit el portaveu de la formació, Carles Rossinyol, la moció que presentaran al ple d’aquest mes. Proposen que l’Ajuntament reconegui el club com a patrimoni esportiu i associatiu de la ciutat i que posi a la seva disposició “assessorament, mediació i recolzament” amb l’objectiu de garantir la viabilitat social i econòmica del club. Han obert la presentació de la moció a que s’hi afegeixin els partits que vulguin com a proposants, perquè no és un tema de partits sinó de ciutat, ha argumentat Rossinyol.

Pel que fa a una possible ajuda econòmica, Rossinyol apunta que no cal que aquesta sigui en forma de subvenció directa: “hi ha altres maneres”, destaca. Per exemple, proposa que l’Ajuntament concedeixi terminis al club pels pagaments que hi té pendents o que doni suport a la campanya de recaptació de fons #teneCESitamos, entre altres alternatives. (més info: ‘SOS del Centre d’Esports Sabadell per evitar la desaparició).

Un dels motius pels quals el Sabadell té problemes econòmics és perquè la temporada passada va descendir de categoria, passant de Segona A a Segona B, on, segons el portaveu convergent Carles Rossinyol, els ingressos disminueixen notablement perquè desapareixen pràcticament tots els que provenen de la televisió. Els convergents recorden que l’alternativa a no donar suport al club és que desaparegui, i aquest “forma part del patrimoni de la ciutat”, assegura el regidor Toni Font.

Foto portada: moció de CiU pel CE Sabadell. Autor: A.Pujadas.

One Comment