Sánchez i Carrasco dimiteixen

Els regidors del PSC a l’Ajuntament Cristian Sánchez i Anna Carrasco dimiteixen després de la seva investigació a la peça 28 del cas Mercuri (més info: ‘Més Mercuri, més investigats‘). Estan citats a declarar en les properes setmanes. Els edils faran pública la dimissió a l’acabar el ple d’aquest dijous. 

En un comunicat fet públic aquest migdia, Sánchez i Carrasco asseguren que demostraran la seva innocència davant la jutgessa instructora i donaran totes les explicacions que se’ls demani. Mantenen que la seva actuació ha estat sempre transparent.

Asseguren que dimiteixen per poder preparar la seva defensa i per evitar que les seves imputacions acabin afectant el PSC a Sabadell.

“En aquests moments de descrèdit de la política, creiem més necessari que mai posar el nostre compromís amb l’ètica i la transparència per davant a la nostra condició de regidors”, asseguren.

“Ha estat un honor ser regidors de l’Ajuntament de Sabadell. Hem treballat des del govern i des de l’oposició per una ciutat més digne, més justa, més igualitària i millor. I ho seguirem fent allà on estiguem, en la certesa de poder demostrar ben aviat la nostra innocència”, finalitzen.

Foto portada: el regidor Cristian Sánchez, Pol Gibert, Josep Ayuso i la regidora Anna Carrasco. Autor: David B.

Comments are closed.