Foto portada: Carles Rossinyol, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

El PDeCAT denuncia que el Pla de Mobilitat “està a les beceroles”

Al final del mes de febrer es va reunir la Taula de la Mobilitat de Sabadell, a petició d’una moció del grup municipal de CiU aprovada per unanimitat. Aquest divendres el portaveu del grup, Carles Rossinyol, ha qualificat la trobada de “decebedora”.

Més dades i menys ideologia per parlar de la mobilitat a Sabadell. És la fórmula que el portaveu i regidor del grup municipal, Carles Rossinyol, creu que s’hauria d’utilitzar, i critica que el govern local no aporta les dades suficients que justifiquin els canvis que s’estan fent a la ciutat.

Aquest divendres Rossinyol ha explicat que en la reunió de la Taula de la Mobilitat el govern quatripartit va explicar “el que volien continuar fent, perquè el que estan fent no ho van explicar”. El portaveu dels postconvergents, ara PDeCAT, s’ha queixat perquè en aquesta trobada no es donés resposta a tots els acords del ple, com explicar “què s’ha fet, quins resultats ha tingut i en quines dades tècniques es basava”.

“El govern continua amb el seu pla d’esquena a les dades i el consens. No tenen el Pla de mobilitat ni cap estudi que avali les decisions que estan preses, que potser són correctes o no”, assegura Rossinyol.

Segons Carles Rossinyol, el Pla de Mobilitat de Sabadell no arribarà fins al 2019, ja que “està a les beceroles, no ha començat o està a punt de fer-ho”, ja que l’estudi s’ha de fer durant 18 mesos. Per tot plegat, Rossinyol creu que “a 15 mesos de les eleccions [municipals], sense dades objectives a la mà, ens fa por que el govern continuï tancant carrers per motius purament ideològics”, i reclama que les decisions que es prenguin ofereixin una alternativa.

Llum verda a la investidura de Jordi Sànchez

Preguntat per la renúncia de Carles Puigdemont a presidir la Generalitat de Catalunya, Rossinyol ha assegurat que “l’opció que s’ha pres és una manera de compaginar aquest dret que té amb el dia a dia”. Així, el nou candidat de Junts per Catalunya, Jordi Sànchez, creu que “té tot el dret a ser investit president per molt que disgusti el bloc repressiu del 155”.

Foto portada: Carles Rossinyol, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.