Esteban Gesa, PP. Autor: David B.

Gesa (PP) denuncia l’empadronament de persones en espais no habitables

El portaveu del grup Municipal del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, ha denunciat la falta de cura de l’Ajuntament pel que fa als empadronaments en la ciutat.

El portaveu dels populars assegura que “és lamentable que aquest Ajuntament permeti que s’estigui empadronant a persones, en alguns casos il·legals, en un banc del carrer, en naus industrials o en locals que no reuneixen les necessitats ni sanitàries ni habitables i sense cèdula d’habitabilitat”.

“L’equip de govern és permissiu amb aquest tipus de temes i s’hauria de ser molt més contundent. Em sembla demencial i surrealista que des del mateix Ajuntament s’encoratgi la ocupació. És un tema que porta associats problemes amb els veïns i de seguretat”.

El portaveu del Partit Popular ha anunciat que portaran una proposició no de llei al Congrés dels Diputats en la qual es prohibirà l’empadronament a persones il·legals en immobles o locals que no reuneixin les condicions adequades.

Cacera de bruixes

D’altra banda Gesa ha denunciat “la persecució i la cacera de bruixes que s’està produint a la Policia Local de Sabadell. “Han obert expedient de dos mesos a un policia crític amb la forma de portar la policia, sense esperat al judici. Li dic a l’alcalde, com a màxim responsable de l’Ajuntament, que deixin ja de fer aquesta cacera de bruixes cap a la Policia Local i que els donin mitjans per poder fer la seva feina”.

El portaveu del PP ha demanat a l’Intendent major de la Policia Municipal de Sabadell, Joan Antoni Quesada, que “defensi als seus subordinats i que no es posi al costat de qui li dona de menjar”. Gesa creu que a l’equip de govern “els importa un rave la seguretat, la Policia Local i només estan per a les seves històries.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.