Aparcament Passeig SABA

El PSC proposa una única entrada i sortida pels dos pàrquings del Passeig

Els socialistes acusen el govern quatripartit d’augmentar el “caos circulatori” del Centre amb les noves obres de pavimentació del Passeig, sumat al futur tall de trànsit al carrer Sant Pere. El PSC creu que abans d’això s’hauria de fer la connexió dels dos pàrquings soterrats.

Abans de fer les obres de pavimentació del Passeig de la plaça Major, els socialistes proposen connectar els dos pàrquings que hi ha a la zona. Un és el de SABA, a la plaça Dr. Robert, i l’altre el d’FGC, amb sortida al passeig Manresa. Feta la connexió, el PSC tancaria les sortides del carrer del Sol i del carrer del Pedregar i faria una sola entrada i sortida pel passeig Manresa.

Aparcament Passeig
L’accés al pàrquing d’FGC al Passeig Manresa. Autor: David B.

Segons el diputat socialista Pol Gibert, per poder fer la unió dels dos pàrquings primer caldria “recuperar la gestió municipal del pàrquing de SABA“. Gibert assegura que la sortida del carrer del Sol, que desemboca al carrer Sant Pere, porta a situacions de perill que augmentaran amb la peatonalització d’aquest carrer (més info: ‘La reforma del Centre començarà pel carrer Sant Pere‘).

“Si ara han d’obrir el Passeig per a
pavimentar-lo, d’aquí a un temps s’haurà de tornar a obrir
quan s’hagi de fer la futura connexió dels pàrquings”, assegura Pol Gibert.

El PSC acusa el govern municipal d'”aparentar que treballa per la ciutat amb projectes improvisats sense cap ni peus”. Finalment, els socialistes qualifiquen d'”esperpent” que l’Ajuntament hagi “accelerat” les obres de pavimentació del Passeig (més info: ‘El 12 de febrer comencen noves obres al Passeig de la plaça Major‘).

Foto portada: la sortida del pàrquing SABA pel carrer del Sol. Autor: David B.