Centenars de persones a la protesta del Tsunami en la jornada de reflexió

Centenars de persones han participat aquesta tarda en un acte convocat per la plataforma Tsunami Democràtic a la plaça del doctor Robert com a altres 300 municipis catalans. L’acte, amb discursos i actuacions musicals, ha transcorregut sense cap incidència, i s’ha tancat poc després de les vuit del vespre. 

Sabadell també ha tingut un dels 300 actes convocats per la plataforma Tsunami Democràtic. La convocatòria ha arribat en la vigília de la jornada electoral del 10 de novembre, dia de reflexió, i dos dies abans de la segona protesta convocada pel Tsunami, encara per conèixer, que s’allargarà entre els dies 11 i 13 de novembre i es presenta com un ‘Onze de setembre de tres dies’.




A Sabadell s’han alternat les actuacions culturals amb discursos per exemple dels col·lectius vinculats als presos catalans. Així ha intervingut un cosí de Jordi Cuixart i una dona vinculada al col·lectiu Free Forcadell. Estava previst que hi participessin també membres del grup de suport als detinguts el 23 de setembre i al col·lectiu Andrea Llibertat. La convocatòria ha finalitzat poc després de les vuit del vespre, amb una breu actuació dels Castellers de Sabadell. Els assistents han portat llaços grocs o pancartes demanant la llibertat dels “presos polítics”. Justament “llibertat presos polítics” ha estat un dels crits més repetits. Dirigents dels partits independentistes locals han participat a la jornada en segon pla.

Foto portada: actuació musical a la plaça del doctor Robert. Autor: David B. 

Comments are closed.