Foto portada: Álvarez de Toledo, aquest diumenge a Ca n'Oriac. Autor: J.d.A.

Álvarez de Toledo esperona la retirada de llaços: treure’ls és un “deure cívic”

La candidata del PP per Barcelona a les eleccions al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, ha dit que caldrà tancar TV3 si aquesta no “reflexa amb escrupolós respecte els fonaments democràtics i les opinions de tota la societat”. En una visita aquest diumenge al migdia a Sabadell, Álvarez de Toledo ha reivindicat la “neutralitat” de les institucions i de la televisió pública perquè es fonamenten en recursos pagats “entre tots”, ha dit.

“O TV3 és de tots o no és de ningú, en el sentit que això s’ha de tancar”, ha resumit la candidata popular, que ha assegurat i criticat que hi ha presentadors i col·laboradors “estrella” que es “passegen amb llaços grocs”. “Volem una televisió que sigui de tots”, ha remarcat.

Álvarez de Toledo (“No t’ho perdonaré mai, Manuela Carmena”, Libres e Iguales i FAES) ha estat a Ca n’Oriac acompanyada del portaveu municipal Esteban Gesa. Tot en el marc d’unes migues solidàries organitzades per la Federación de Entidades Culturales de Sabadell (FECUS). La presència d’Álvarez de Toledo, i la corresponent comitiva mediàtica que persegueix sempre els líders polítics catalans o estatals, ha fet arrufar el nas, tot i que discretament, a la resta de representants polítics presents a l’acte de l’entitat (per exemple, del PSC, Ciutadans Guanyem). Álvarez de Toledo ha desembarcat a Sabadell, ha saludat, atès uns minuts l’emissora amateur Can Deu FM, la resta de mitjans de comunicació, saludat els presents, s’ha fet fotos, ha estat una estona a Ca n’Oriac i ha marxat camí del proper.




El darrer fitxatge del PP assegura que treure llaços és un “dret cívic” mentre posar-los significa un projecte excloent i que vol assenyalar la meitat del país que hi està en contra. Avisa, en el cas de Sabadell, que si no els treu Serracant, els treurà la fiscalia, la policia o la pròpia militància del Partit Popular. De fet, el portaveu municipal del PP, Esteban Gesa, ha vaticinat que Serracant haurà de tapar o retirar els llaços i la bandera ne 24 hores.

Álvarez de Toledo, a Ca n'Oriac. Autor: J.d.A.
Álvarez de Toledo, a Ca n’Oriac. Autor: J.d.A.

Tot en el marc del procés: un projecte “totalitari i divisiu” com la independència de Catalunya. “Un projecte perillós amb derives fanàtiques”, diu, ara en mans d’un home amb retòrica “cabdillista” com Quim Torra, que ahir va dir a Sabadell que “jo sóc el poble” (si voleu veure el vídeo íntegre, i el context de la frase, ho podeu veure aquí: ‘El CDR apreta Torra‘). Preguntada per la premsa estatal per retorn de Pablo Iglesias aquest dissabte, ha anat a l’atac personal: “l’he vist vell i desfondat. El seu projecte era enfonsar Espanya i ningú ha fet tant per enfonsar Podemos com ell i Irene Montero. L’he vist vell i desfondat”, ha repetit.

I en relació als socialistes, ha assegurat que “no hi ha manera” que tornin a la cleda constitucional mentre que no han posat obstacles per pactar amb un “pròfug” de la justícia com Carles Puigdemont. També ha repartit estopa cap a Ciutadans, acusant Arrimadas de no ser prou valenta per presentar-se a la investidura un cop va guanyar les eleccions del 21 de desembre de 2017.

Foto portada: Álvarez de Toledo, aquest diumenge a Ca n’Oriac. Autor: J.d.A.

Comments are closed.