El CDR també apreta Esquerra

Com van fer fa algunes setmanes en un acte electoral de Junts per Sabadell davant del president de la Generalitat (més info: ‘El CDR apreta Quim Torra‘), el CDR ha protestat aquest dissabte en un nou acte polític d’una formació independentista. Avui ha estat el torn d’Esquerra, qui duu a terme un acte a la plaça Marcet amb Gabriel Rufián o Joan Josep Nuet. 

Una desena de representants del Comitè de Defensa de la República de Sabadell han assistit al míting d’ERC per reclamar als republicans que renunciïn al diàleg amb l’estat i apostin per tirar endavant la independència.  L’acció ha tingut com a nom #CosimaPreguntes:

“Amb 25/30 diputats com penseu bloquejar el Congrés?”, “No ens estem jugant la llibertat per fer una República Ibèrica”, “Quantes negatives més calen per veure que l’estat espanyol no vol dialogar”, són els missatges d’alguns dels cartells que han exhibit.

Segons el CDR, es manifestaran de la mateixa manera cada vegada que un dels partits independentistes que es presenta a les eleccions generals del 28-A facin campanya a la ciutat.

Foto portada: un moment de la protesta. Autor: David B.

Comments are closed.