Ara Sabadell ja té llista per a les municipals

Ara Sabadell ja té llista electoral. Al cap de llista, ja conegut, Ramon Vidal, l’acompanyen com a número 2 el president de l’associació de veïns dels Merinals, Francisco García, i l’activista de Can Deu Ester Lopera. El partit es presenta com eminentment municipalista. 

Vidal és regidor de Salut i membre del grup municipal d’Unitat pel Canvi. Des de fa uns mesos lidera Ara Sabadell des del cercle de Podem Sabadell Decano, crític amb la direcció local de Podem, que va tancar un acordar per anar a les eleccions amb EUiA al marge dels comuns, via per la que tampoc aposta Ara Sabadell, una tercera opció dins l’actual espai de l’esquerra alternativa sense comptar ni Guanyem ni la la coalició Crida per Sabadell, amb l’Entesa i la CUP.




Ara Sabadell ha aprovat aquest cap de setmana la seva llista electoral, amb primàries obertes. A més de García i de Lopera, segueix en ordre de prelació Xavier ArrueboTania SolaNada Laaraj i Soledad Garcia. La llista la tanca Marta Campoy, primera dona cap de llista en unes eleccions municipals l’any 1979 pel Partit del Treball (PT). Vidal assegura que l’equip combina experiència i joventut amb un procés de llistes obertes i primàries. “Estem a punt per generar oportunitats de progrés social centrades en les persones per davant de tot”, assegura l’alcaldable.

Foto portada: equip d’Ara Sabadell. 

 

 

Comments are closed.