ARA Sabadell. Autor: David B.

Ara Sabadell presenta part del seu programa per a les municipals

  • El programa d’Ara Sabadell es basa en el projecte 2019-2029, que no va tenir èxit a Podemos.
  • El partit afirma que presentaran el programa en la seva totalitat més endavant.

El programa té un caire municipalista que fuig dels personalismes i busca “la igualtat, la no discriminació i la consecució d’un salari digne” assegura el cap de llista d’Ara Sabadell i regidor de Salut a l’ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal:

“Vam fer una memòria política pensant en el municipalisme, la vam presentar a Podemos i no hem rebut cap resposta. Podemos l’ha deixat oblidada al calaix, però per nosaltres està viva”.

“El nivell de contractacions ha baixat”, afirma Vidal. És per això que l’equip d’Ara Sabadell veu necessari invertir una part del pressupost municipal en “innovació, recerca i coneixement” i fer “que les empreses vinguin a Sabadell”. Per a fomentar el coneixement, expliquen que volen augmentar la participació amb entitats com la Universitat Autònoma, el Taulí, l’ESDI o les escoles municipals. També veuen imprescindible treballar coordinadament amb el tercer sector per acabar amb les desigualtats socials.

La convivència a l’Ajuntament

Volen deixar clar que Ara Sabadell la formen persones del cercle Podem Sabadell Decano i que per davant de tot “és un partit municipalista” i “una força amb una estructura local que no depèn dels despatxos de fora”. En aquest sentit, Vidal acusa tant als Comuns com a Podem de tenir pressions externes.

El cap de llista afirma que “el dia a dia a l’Ajuntament és complicat”, ja que conviuen amb un partit amb el que ell i el seu grup ja no estan d’acord.

Expectatives a les municipals 2019

“Anem a per totes”, assegura Vidal. “La campanya serà de perfil alt, expansiva i positiva, utilitzant els recursos que tenim, que són limitats”. Donen molta importància al lideratge i al programa i s’aparten del que anomenen “marques de partit, com els Comuns o Podem”, diu Vidal. Per últim afirmen que necessiten aconseguir “el recolzament de totes les parts de la ciutat”.

Foto portada: part de l’equip d’Ara Sabadell. Autor: David B.