Berlanga sobre Serracant: “quin poc saber fer i quant ego”

El quatripartit ha arribat a la línia de meta del mandat a tranques i barranques, i el resultat electoral no ha fet més que agreujar les diferències entre els fins fa quatre dies socis de govern. Aquest dimarts l’alcalde en funcions ha comparegut en roda de premsa per fer balanç del mandat. El primer tinent d’alcalde, Joan Berlanga, no ha trigat en sortir a criticar-lo.

Serracant ha comparegut en solitari (més info: ‘Serracant s’acomiada: “el govern es podria haver explicat millor“). A través de Twitter, Berlanga ho ha lamentat així:

L’encara primer tinent d’alcalde ha lamentat no fer un balanç conjunt aquest dimarts al migdia. Segons ha precisat a iSabadell, el regidor sosté que des de les eleccions del passat 26 de maig no hi ha hagut cap reunió de govern. Tampoc cap reunió de l’ens que ha comandat el govern aquest quatre anys, la reunió de tinents d’alcalde (Maties Serracant, Juli Fernàndez, Joan Berlanga i Marisol Martínez).

Els resultats del 26 de maig van deixar tant a Sabadell en Comú (hereus d’Unitat pel Canvi) com a 100% Sabadell (abans Guanyem Sabadell) fora del proper ple. Demà els seus regidors s’acomiadaran: Joan Berlanga, Elena Hinojo, Ramon Vidal i Edu Navarro per una banda i Marisol Martínez i Miquel Soler. Dels que formen part encara del govern també pleguen Montserrat Chacon i Xavi Guerrero (ERC) i Míriam Ferràndiz, Glòria Rubio i Lluis Perarnau.

D’aquesta forma, entre piulades i comiats el govern de transformació acaba els seus dies a la ciutat.

Foto portada: el primer tinent d’alcalde, Joan Berlanga. Autor: David B.