Després dels mals resultats el 26-M, Ara Sabadell seguirà fent política “des dels carrers”

La formació municipalista Ara Sabadell seguirà fent política “des dels carrers” després de no tenir lloc al futur ple municipal de Sabadell. La candidatura encapçalada per l’encara regidor de Salut Ramon Vidal va tenir 578 vots el passat 26 de maig, un 0,6 per cent de vots, molt lluny del 5 per cent necessari per passar el tall. 

Vidal ha reunit el seu equip, que l’ha ratificat en el càrrec després de posar-se a disposició de l’assemblea i entoma el seu projecte “des del carrer”. La majoria de militants d’Ara Sabadell provenen de Podem. Van deixar el partit descontents amb la gestió de Marta Morell al capdavant del partit lila, i també Sabadell en Comú. Van intentar tenir representació al futur ple, però no ho han aconseguit.

Després dels resultats, Ara Sabadell ha celebrat el seu Consell Local. Vidal ha posat el càrrec a disposició dels consellers, que l’han ratificat. Ara asseguren que posaran la mirada en favor d’un “nou municipalisme” amb “idees clares” per la ciutat però mitjans “modestos”.

“Ara toca descansar breument, i començar aquesta nova etapa; tenim una proposta vigent per fer a la ciutat. Una proposta sense motxiles d´altre despatxos i 100% municipalista, lluny de Comuns i de Podem amb els que des de fa un any no compartim l´enfoc del projecte de ciutat, ni les decisions preses a l´hora de recolçar l´alcaldia per part de Podem Sabadell, si bé des d´ARA entenem que la llista més votada per la ciutadania té un pes decisiu en el futur de la ciutat”, asseguren.

Ens preparem pel futur”, diu Vidal, qui aquest dimecres s’acomiadarà del ple després de quatre anys dins el grup municipal d’Unitat pel Canvi.

Foto portada: Vidal, en una entrevista durant la campanya. Autor: David B. 

Comments are closed.