Foto portada: la pancarta 'Llibertat presos polítics', a l'Ajuntament. Autor: David B.

[Vota] Si les eleccions fossin avui, a qui votaríeu?

Les eleccions municipals del 2019 s’acosten, però encara queden lluny, a més de sis mesos. Tot i així, el ball d’enquestes ja ha començat (més info: ‘ERC guanyaria les eleccions, segons una enquesta’). Des del diari digital iSabadell, us donem la paraula: si les eleccions fossin avui, a quina formació política votaríeu?

Falta mandat encara, sis mesos que es poden fer molt llargs o molt curts. I encara hi ha alguns dubtes per resoldre sobretot a l’àmbit de l’esquerra alternativa, tant als Comuns com en menor grau l’entorn a la Crida.

Alguns partits ja tenen del tot formalitzat el seu candidat. És el cas de Farrés (PSC), Fernàndez (ERC) i Ciuró (Junts per Sabadell). I altres ho tenen molt coll avall: Hernández (Ciutadans), Martínez (Guanyem) i Gesa (PP).




En un altre ordre de coses, cal saber quantes llistes finalment es presentaran: ho intentarà l’extrema dreta de VOX? Hi haurà alguna plataforma ciutadana en forma de partit? Els regidors díscols de Podem faran el salt i aniran en solitari? Els animalistes del PACMA, que ronden els 1.000 vots, es presentaran en solitari? Què farà l’extrema dreta ‘indepe’ de SOM?

Falta temps, encara, i molta precampanya i campanya, sempre amb la política catalana i espanyola al retrovisor. Però, si haguéssiu de votar avui, a qui donaríeu la vostra confiança? Podeu votar a l’enquesta que tenim a continuació.

Foto portada: la façana de l’Ajuntament, recentment. Autro: David B.

Comments are closed.