Membres de la candidatura de la Crida. Autor: JdA

La CUP es tornarà a presentar a les municipals de la mà de la Crida

La CUP es tornarà a presentar a les municipals del 2019 de la mà de la Crida per Sabadell. El partit ha assegurat que “la Crida és l’única força que pot garantir un govern de transformació per les classes populars”, ja que el govern local, del qual en formen part, “no ha pogut garantir la transformació de la ciutat”. 

La CUP es presentarà a les eleccions municipals de nou formant part de la Crida per Sabadell. Des de la formació han assegurat que “el govern de coalició local”, amb Maties Serracant com alcalde provinent de la Crida, “no ha pogut garantir la transformació a la ciutat”.

“La Crida ha estat l’única força polítiques que ha desenvolupat i aprofundit a les polítiques de canvi […] A Sabadell no hi ha millor opció que enfortir el projecte de la Crida per Sabadell, per tal que encapçali la ciutat en el període 2019-2023”, assegura el partit en un comunicat.

També han anomenat els seus principals adversaris polítics. Tot i que han destacat la dreta i la seva versió més extrema, també han assegurat que les altres esquerres no són capaces de millorar les condicions de vida dels ciutadans de Sabadell.

“Enfront tindrem el bloc de la màfia i el 155, a les forces d’extrema dreta i la dreta del capitalisme salvatge. També a les autoanomenades esquerres institucionals”.

Segons afirmen, la Crida és “la força de contenció a les polítiques reaccionàries, intolerants i corruptes. Però “cal fer autocrítica i seguir treballant en molts aspectes encara pendents”.

Foto portada: Membres de la candidatura de la Crida. Autor: JdA