Foto portada: Marta Morell. Autor: David B.

Podem Sabadell convoca primàries per enfocar la coalició amb En Comú Podem Sabadell

  • El partit lila es presentarà a les eleccions municipals com un integrant de la candidatura confluent En Comú Podem Sabadell. 
  • El procés s’inicia aquest dimecres amb la inscripció de candidatures i finalitza amb la celebració de la votació del 20 al 25 de novembre. 

La secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, ha anunciat, en la reunió del Consell Ciutadà Municipal, l’obertura d’un procés de primàries internes per escollir les persones del partit que s’integraran a la candidatura d’En Comú Podem Sabadell, per acudir a les eleccions municipals de maig. 

El procés és el resultat de la petició del Consell de Coordinació de Podem Sabadell a Podem Catalunya per celebrar un únic procés de primàries conjuntes en l’àmbit d’En Comú Podem Sabadell. Segons Morell, tant Podem Catalunya com la Secretaria d’Organització Estatal de Podemos consideren necessari celebrar un procés previ a Podem Sabadell per garantir la participació del conjunt d’inscrits en el procés d’elecció del partit al municipi.
La secretària general de Podem Sabadell ha assegurat que “treballarà en una proposta per traslladar al grup motor d’En Comú Podem Sabadell per escollir i validar la llista completa a l’espai de confluència, un cop finalitzi el procés intern de Podem”. Ara per ara l’anomenat espai dels comuns està integrat per persones vinculades a ICV, EUiA, Podem i altres persones a títol individual.

Foto portada: Morell, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.