Una estudiant que va denunciar “l’assetjament” independentista a la UAB, número 2 de Cs

La graduada en Llengua i Literatura Espanyola a la UAB de 22 anys Laura Casado serà la número 2 de Ciutadans a les eleccions municipals. Casado ha tingut un cert reconeixement en actes d’entitats constitucionalistes a la UAB. L’actual coordinador del partit a Sabadell, Sergio Salcedo, serà el número 4 d’Adrián Hernández. 

Amb els noms de Casado i Salcedo, Ciutadans completa els llocs de sortida. L’alcaldable serà Adrián Hernández, el número 3 l’actual regidor José Luis Fernández i la número 5 l’exgimnasta i graduada en Dret Marina Fernández. Per darrera hi ha Toni Valenzuela (6) i l’actual regidor Ramón García (7).

Qui és Laura Casado?

Casado té 22 anys, és graduada en Llengua i Literatura Espanyola i adjunta a la secretària de Joventut de Ciutadans a Catalunya, partit la qual milita des de l’any 2014. Segons el partit, ha participat en “associacions constitucionalistes defensant la llibertat d’expressió en universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)”. Vinculada a Societat Civil Catalana, durant la tardor de 2017 va denunciar “l’assetjament” independentista a la UAB, per exemple fent llistes d’alumnes no independentistes.

La seva intervenció al programa d’Antena 3 Espejo Público es va fer cèlebre llavors, ja que la UAB va denunciar l’emissió davant el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i el Col·legi de Periodistes per manca d’ètica ja que la televisió del grup Planeta no va fer cap esment a la seva militància durant l’entrevista.

Qui és Sergio Salcedo?

Salcedo té 31 anys i actualment és el coordinador local de Ciutadans, a més de coordinador territorial al Vallès Occidental, l’Anoia, Berguedà i el Bages. Des de l’inici del mandat ha treballat al grup municipal com assessor. Va créixer al Llano de Can Puiggener i ara viu a Can Llong. És graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública. És militant de Cs des de l’any 2011.

Foto portada: Casado, en una imatge d’arxiu. Autor: Cs. 

Comments are closed.