Sabadell en Comú

Els comuns, ja fora de l’Ajuntament, condemnen els insults i l’agressió de dissabte

Primera roda de premsa de Sabadell en Comú fora del ple municipal. Els comuns condemnen els insults i l’agressió a la diputada Laura Vílchez a la plaça Sant Roc del passat dissabte i defineixen l’actual govern com a “legítim”. No obstant, Berlanga lamenta que Farrés ha pres poca distància de Manuel Bustos. 

“Hauríem preferit una major renovació del partit socialista amb una llista electoral sense cap company de viatge del bustisme i una ciutadania no tant desmemoriada”, diu Berlanga, que reconeix però el nou govern és “legítim”. Creu lamentable que l’alcaldessa, com bona part del govern, hagués de sortir escortada del consistori dissabte passat.
Entrant en matèria política, Sabadell en Comú avança que dirà la seva a partir d’ara malgrat no estar al consistori, avisen que els trobaran en contra si algú vol avançar cap el model del Quart Cinturó i al costat per demanar més implicació al govern català en equipaments com la residència pública del sud, l’escola Virolet i l’institut Arraona o el retorn del servei de càncer infantil al Parc Taulí.

Finalitzen amb un consell a la nova alcaldessa: “faria bé de no seguir els passos del seu mestre durant més de 10 anys i desmarcar-se del clientelisme, populisme i fastuositat de cara a la galeria que va viure a la seva etapa anterior a l’ajuntament, la ciutat no s’ho mereix”.

Foto portada: membres dels comuns, amb Joan Berlanga al mig, aquest dilluns. Autor: cedida.