Mercè Cantero, primera coordinadora de Junts per Catalunya a Sabadell

Junts per Sabadell ha escollit la primera executiva local de la seva història. El partit impulsat per Carles Puigdemont tindrà a Sabadell en Mercè Cantero la primera coordinadora local. La formació ha escollit l’executiva municipal entre el 18 i 19 de gener. 

El partit té en Carles Puigdemont al Parlament Europeu, la candidata a la Generalitat, Laura Borràs, i la portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, els seus referents a les institucions. Però durant les darreres setmanes ha culminat la seva implantació territorial, primer a escala comarcal i ara a escala local.

Mercè Cantero serà la primera coordinadora local després d’una votació on han participat més d’un centenar d’afiliats de Junts per Catalunya. “Estem construint un gran equip a Sabadell”, ha celebrat Ciuró.

“Som persones que ens impliquem i treballem per la ciutat i pel país. Un equip transversal, amb gent de diferents sensibilitats ideològiques, i equilibrat tant en gènere, com en les edats de les persones que conformen l’equip”, ha proclamat Cantero, per la seva banda.

A banda de Cantero, la coordinadora local té quatre responsables principals: Lídia Busom (organització), Alistair Ian Spearing (política municipal), Víctor Peña (comunicació) i Montserrat Gilabert (afiliats). Entre els vocals escollits hi ha Carme Videra, Elisabeth Cañellas, Jordi Anmella, Josep Navó, Laura Massa, Maria Sales, Olga Pons, Oriol Vega i Rubén Moreno.

Foto portada: la primera coordinadora local de Junts per Catalunya, Mercè Cantero. Autor: cedida.

Comments are closed.